ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1395     |     کد : 102731

مدير كل ثبت اسناد و املاك آذربايجان شرقي: وقف هاي بدون سند، سندار مي شوند

مدير كل ثبت اسناد و املاك آذربايجان شرقي گفت : به رقباتي كه بدون سند مالكيت هستند سند مالكيت تك برگي صادر مي شود.

مدير كل ثبت اسناد و املاك آذربايجان شرقي گفت : به رقباتي كه بدون سند مالكيت هستند سند مالكيت تك برگي صادر مي شود.

به گزارش روابط عمومي اداره كل اوقاف و امور خيريه آذربايجان شرقي، كاظم به پائي روز جمعه در نشست صميمي با مدير كل اوقاف استان، با اشاره به تعاملات و همكاري هاي خوب و مناسب بين دو دستگاه اظهار كرد: سياست هاي كلي سازماني و اداره كل ثبت مبتني بر تعامل و همكاري با دستگاه هاي دولتي است و اين تعامل با اداره اوقاف بيشتر به چشم مي خورد چون خدمت به موضوع وقف هم سفارش ديني هم تكليف است .
به پائي در ادامه افزود : ما در گذشته نيز در خدمت رساني به آثار و ابنيه وقفي موفق بوده ايم و اين موضوع با تشكيل كارگروه هاي تخصصي و نشست هاي مشترك در سطح مديران و كارشناسان و بررسي آمار و عملكردهاي موجود به طور كامل محسوس است .
مديركل ثبت اسناد آذربايجان شرقي گفت : تلاش مي كنيم همچون سنوات قبل در تبديل سندهاي مالكيت قديمي و دفترچه اي به سند تك برگي فعاليت زيادي داشته و به رقباتي كه فاقد سند مالكيت هستند سند مالكيت صادر كنيم.
حجت الاسلام علي مصائبي مدير كل اوقاف و امور خيريه اذربايجان شرقفي نيز با تشكر و قدرداني از زحمات و همكاري هاي بعمل آمده ثبت احوال استان لوح تقديري با امضاء حضرت آيت الله مجتهد شبستري نماينده ولي فقيه در استان ، جبارزاده استاندار آذربايجان شرقي و مديركل اوقاف استان به كاظم به پائي مديركل ثبت و نادر ناصري معاون املاك اداره كل تقديم كرد.


نوشته شده در   شنبه 18 ارديبهشت 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode