ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 9 دي 1404
سه شنبه 9 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395     |     کد : 102652

مقابله با تهاجم فرهنگی نیازمند تقویت فعالیت های دینی است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا بر ضرورت تقویت فعالیت‌های دینی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان تاکید کرد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی؛حجت‌الاسلام حسن کاملی فر روز سه شنبه در مراسم تجلیل از مربیان عقیدتی سپاه ملکان گفت: باید برای قدم برداشتن در این زمینه نسبت به ارائه آثار هنری فاخر و اصیل با رویکرد دینی اهتمام جدی صورت گیرد تا آثار فعالیت‌های ضدارزشی دشمنان نظام و اسلام به حداقل برسد.وی، بر ضرورت معرفی آثار هنری دینی با الهام از ارزش‌های انقلاب و هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد.مسئولنمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به شکل گیری جنگ نرم در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، اظهار کرد: دشمن با شکل دهی جنگ نرم درصدد ایجاد تغییر در ارزش های جامعه از طریق اثرگذاری بر افکار و اندیشه ها و درپی آن استحاله فرهنگی ملت ایران است.

حجت‌الاسلام کاملی فر تضعیف روحیهمردم و کاهش امید در جامعه را یکی از راهکارهای دشمن دانست و افزود: ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت و مخدوش کردن وحدت ملی از دیگر راهکارهای دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی است.

وی با بیان اینکه دین و دین مداری عامل مهمی برای وحدت ملی است، اظهارکرد: دشمن به شیوه های مختلف و به صورت غیرآشکار در پی از بین بردن دین مداری در کشور است.

حجت‌الاسلام کاملی فر اضافه کرد: دشمن در جنگ نرم می خواهد نگاه بدبینانه ای از سوی جامعه به حاکمیت ایجاد کند و با گسترش نافرمانی های مدنی تفکر ناکارآمدی نظام را توسعه دهد.وی با تأکید بر اینکه نیازمند تشکیل قرارگاه جنگ نرم هستیم، افزود: برای مقابله با این جنگ باید مساجد، کانون های فرهنگی، هیات های مذهبی، حوزه ها و موسسه های فرهنگی تقویت شوند.


نوشته شده در   چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode