پژوهشگران انگليسي در بررسيهاي خود نشان دادند که شهروندان اين کشور از 52 سالگي خنديدن و خلق و خوي خوش را فراموش مي کنند.
به گزارش خبرگزاري مهر، محققان دانشگاه گلامورگان با بررسي دو هزار شهروند انگليسي دريافتند که انگليسيها پس از رسيدن به سن 52 سالگي به مردمي "غرولند کن"، "اخمو" و "ترشرو" تبديل مي شوند که در انگليس به اين بيماري "سندروم ويکتور ملدرو" گفته مي شود.
"ويکور ملدرو" شخصيت اصلي يک سريال تلويزيوني معروف طنز است که از 1990 تا 2000 از شبکه بي. بي. سي پخش مي شد. اين شخصيت، نماد يک پيرمرد غرغروي انگليسي است!
اين تحقيقات نشان داد که انگليسها زماني که کودک هستند 300 بار در روز مي خندند که خنديدن زماني که وارد 52 سالگي مي شوند به تنها 3 بار در روز و پس از 60 سالگي به 5/2 بار در روز کاهش مي يابد.
اين تحقيقات نشان مي دهد که لطيفه ها و گفتارهاي طنز که مي توانند 54 درصد از نوجوانان را به خنديدن وادار کند موجب خنده تنها 19 درصد از افراد بالاي 50 سال مي شود.
اين محققان کشف کردند که يک سوم افراد بالاي 52 سال در يک سال اخير هيچ لطيفه اي تعريف نکرده اند و 14 درصد از آنها اظهار داشته اند که هرگز در طول زندگي خود يک لطيفه هم تعريف نکرده اند.
در اين خصوص لزلي هاربيج، سرپرست اين تيم تحقيقاتي اظهار داشت: "اين بسيار مهم است که به ياد بياوريم خنديدن چقدر زيبا است و مي تواند راهي درست براي دور شدن از استرس باشد."
براساس گزارش ديلي ميل، اين تحقيقات همچنين نشان داد که افراد بالاي 50 سال به طور متوسط سالي 9/2 نامه اعتراض مي نويسند و يک ساعت و 41 دقيقه در روز نگران پول و سلامت خود مي شوند.