يک شرکت اسکاتلندي نوع جديدي سيب زميني را به صورت کاملا طبيعي کشت داده است که درونش به رنگ بنفش تيره است.
به گزارش مهر، شرکت اسکاتلندي «آلبرت بارتلت» اين نوع جديد سيب زميني را توليد کرده است. اين سيب زميني حتي زماني که کاملا پخته شده و به صورت پوره در مي آيد رنگ بنفش خود را حفظ مي کند.
در ابتدا محققان دانشگاه کلورادو در آمريکا اين سيب زميني درون بنفش را توسعه دادند و اين شرکت اسکاتلندي تصميم به توليد انبوه آن گرفت.امسال تنها 400 تن از اين سيب زميني توليد شده است اما اين شرکت قصد دارد سال آينده توليد اين محصول را افزايش دهد.
گيليان کينوچ رئيس بخش توسعه شرکت آلبرت بارتلت در اين خصوص توضيح داد:«اين سيب زميني واقعا يک فوق قهرمان است ، به طوريکه يک منبع غذايي بسيار کامل و قوي بوده و به خوشمزگي بيشتر گونه هاي سيب زميني است. اين سيب زميني در آشپزخانه کارايي بسيار زيادي دارند به طوري که مي توان با استفاده از آن غذاهاي خوش طعم و زيبايي را از پوره، سيب زميني سرخ کرده تا چيپس و سيب زميني برشته تهيه کرد که نه تنها طعم بسيار خوبي دارند بلکه ظاهر بسيار زيبايي هم دارند».
علت رنگ بنفش اين سيب زميني سطح بالاي ماده «آنتوسيانين» است. آنتوسيانين ها در توت سياه، شاتوت، زغال اخته و بادمجان وجود دارند. گياهان بنفش رنگي که محتوي اين ماده هستند به ميزان بسيار زيادي آنتي اکسيدانهاي نيرومند دارند.
اين سيب زميني بنفش با قيمت 1.50 پوند براي 1.25 کيلوگرم وارد سوپرمارکت هاي اسکاتلند شده است.