|
|
بیسکویت با کاستارد
|
این بیسکویت های خوشمزه و کوچک به سرعت آماده میشوند و طعمی بی نظیر دارند...
|
شنبه 10 آبان 1393
|
|
|
دلمه حصیری
|
پیازها را ریز ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.
|
پنجشنبه 8 آبان 1393
|
|
|
دونـات فرانســوی
|
آب را به دمای 40 درجه سانتیگراد رسانده، یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر را در آن ریخته، روی آن را میپوشانیم و پنج دقیقه استراحت میدهیم.
|
دوشنبه 28 مهر 1393
|
|
|
کشک مایع
|
ماست که ترجیحا ترش باشد را هم زده و سپس اب را کم کم به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت دوغ غلیظ در بیایید. نمک را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
|
پنجشنبه 17 مهر 1393
|
|
|
پاستای خوش طعم
|
پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.
|
سه شنبه 8 مهر 1393
|
|
|
ته دیگ مـرغ زعفـرانی
|
ران مرغ را به نمک، فلفل سیاه و پودر سیر آغشته نموده و در ظرفی میریزیم. پیاز را خلالی خرد میکنیم، به همراه آبلیمو و زعفران روی مرغ ریخته و دو الی چهار ساعت مواد را در ظرف در بسته و در یخچال میگذاریم تا مرغ کاملا مزهدار شود.
|
يکشنبه 6 مهر 1393
|
|
|
پلـو تایلــندی
|
کره را در ماهیتابه آب کرده، پیازچه را تفت میدهیم. برگبو را به مدت یک دقیقه با کره سرخ میکنیم. مرغ و برنج را اضافه کرده، تفت میدهیم.
|
يکشنبه 30 شهريور 1393
|
|
|
|
روش تهیه جوجه کباب رژیمی
|
با ما همراه باشید تا یاد بگیرید برای لاغری، جوجه کباب را با چه موادی طعمدار کنید.
|
پنجشنبه 6 شهريور 1393
|
|
|
خوراک ماهـی و گشـنیز
|
ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
|
دوشنبه 27 مرداد 1393
|
|
|
|
|