ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 7 تير 1401
سه شنبه 7 تير 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
 آشپزی
کلمه کلیدی
:
از
calendar
تا
calendar
جستجو

بیسکویت با کاستارد

بیسکویت با کاستارد این بیسکویت های خوشمزه و کوچک به سرعت آماده میشوند و طعمی بی نظیر دارند...
شنبه 10 آبان 1393

دلمه حصیری

دلمه حصیری پیازها را ریز ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.
پنجشنبه 8 آبان 1393

دونـات فرانســوی

دونـات فرانســوی آب را به دمای 40 درجه سانتی‌گراد رسانده، یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر را در آن ریخته، روی آن را می‌پوشانیم و پنج دقیقه استراحت می‌دهیم.
دوشنبه 28 مهر 1393

کشک مایع

کشک مایع ماست که ترجیحا ترش باشد را هم زده و سپس اب را کم کم به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت دوغ غلیظ در بیایید. نمک را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
پنجشنبه 17 مهر 1393

پاستای خوش طعم

 پاستای خوش طعم پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.
سه شنبه 8 مهر 1393

ته دیگ مـرغ زعفـرانی

ته دیگ مـرغ زعفـرانی ران مرغ را به نمک، فلفل سیاه و پودر سیر آغشته نموده و در ظرفی می‌ریزیم. پیاز را خلالی خرد می‌کنیم، به همراه آبلیمو و زعفران روی مرغ ریخته و دو الی چهار ساعت مواد را در ظرف در بسته و در یخچال می‌گذاریم تا مرغ کاملا مزه‌دار شود.
يکشنبه 6 مهر 1393

پلـو تایلــندی

پلـو تایلــندی کره را در ماهی‌تابه آب کرده، پیازچه را تفت می‌دهیم. برگ‌بو را به مدت یک دقیقه با کره سرخ می‌کنیم. مرغ و برنج را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.
يکشنبه 30 شهريور 1393

قهـوه تـرک ارمـنی

قهـوه تـرک ارمـنی مواد لازم برای سه نفر...
يکشنبه 23 شهريور 1393

روش تهیه جوجه کباب رژیمی

روش تهیه جوجه کباب رژیمی با ما همراه باشید تا یاد بگیرید برای لاغری، جوجه کباب را با چه موادی طعم‌دار کنید.
پنجشنبه 6 شهريور 1393

خوراک ماهـی و گشـنیز

خوراک ماهـی و گشـنیز ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.
دوشنبه 27 مرداد 1393