ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 فروردين 1399
دوشنبه 18 فروردين 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
 آشپزی
کلمه کلیدی
جستجو

ته‌چین گوشت با رب انار

گوشت را با استیک‌کوب بکوبید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبکش بریزید.
سه شنبه 10 شهريور 1394

ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

با استفاده از سرکه بالزامیک در تهیه ترشی زردآلو، طعمی متفاوت را تجربه کنید.
دوشنبه 26 مرداد 1394

فیش اند چیپس

فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یک غذای محبوب در کشورهای بریتانیایی است.
جمعه 23 مرداد 1394

کشک کدو - غذای محلی کرمان

کشک کدو یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.
چهارشنبه 14 مرداد 1394

تهیه برنجک در خانه

برنجک یکی از هله هوله‌های سالم است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.
يکشنبه 11 مرداد 1394

خورش آلواسفناج

یکی از خورش‌‌های اصیل ما ایرانی‌ها، خورش آلواسفناج است که در هر منطقه‌ای با دستور خاص و با آلوهای متفاوتی طبخ می‌شود.
شنبه 3 مرداد 1394

حلوای آرد گندم

آب و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه می‌کنیم و در آخر گلاب را می‌ریزیم و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم...
پنجشنبه 28 خرداد 1394

کمپوت زردآلو با مایکروفر

با استفاده از مایکروفر، کمپوت زردآلوی خوش طعمی تهیه کرده و به عنوان میان‌ وعده میل کنید.
دوشنبه 18 خرداد 1394

کمپوت زردآلو با مایکروفر

با استفاده از مایکروفر، کمپوت زردآلوی خوش طعمی تهیه کرده و به عنوان میان‌ وعده میل کنید.
پنجشنبه 14 خرداد 1394

چیزبرگر درون پنیری

طعم این غذا به خاطر پنیری که در وسط گوشت آن است واقعا بی‌نظیر است.
شنبه 19 ارديبهشت 1394