ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 فروردين 1399
شنبه 16 فروردين 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 30 شهريور 1394     |     کد : 94020

برگر ذرت و سویا، مخصوص گیاه‌خواران

کسانی که گیاه‌خوارند هم می‌توانند برگر بخورند. یکی از برگرهای گیاهی، برگر ذرت و سویا است. با دستور زیر یک برگر گیاهی خوش‌طعم درست کنید.

کسانی که گیاه‌خوارند هم می‌توانند برگر بخورند. یکی از برگرهای گیاهی، برگر ذرت و سویا است. با دستور زیر یک برگر گیاهی خوش‌طعم درست کنید.

هر برگری كه از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی كه به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یكی از انواع برگرهای گیاهی است كه طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست كرده و در سفر و پیک نیک بدون هیچ‌ نگرانی میل كنید.

    مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر:


سویا 2 پیمانه

پیاز كوچک 1 عدد

ذرت پخته 1 پیمانه

آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

    طرز تهیه برگر ذرت و سویا:

سویا را در مقداری آب و نمك به مدت 20 دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.

سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسه‌ای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.

تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.

از مایه برگر به اندازه یک پرتقال كوچک بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.

همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.


نوشته شده در   دوشنبه 30 شهريور 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode