ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 10 شهريور 1394     |     کد : 93213

ته‌چین گوشت با رب انار

گوشت را با استیک‌کوب بکوبید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبکش بریزید.

مواد لازم
گوشت سردست 1 کیلوگرم
رب انار 3 قاشق سوپخوری
پیاز رنده کرده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زیره آسیاب کرده 1 قاشق سوپخوری
برنج 1 کیلوگرم
روغن به میزان لازم
زعفران حل کرده به میزان لازم
 
روش تهیه
 گوشت را با استیک‌کوب بکوبید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبکش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو کفگیر برنج به آن بیفزائید. اکنون گوشت را روی برنج بچینید و باقیمانده برنج را رویش بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و برنج دم بکشد. اکنون ته‌چین را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.


نوشته شده در   سه شنبه 10 شهريور 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode