ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 6 بهمن 1393     |     کد : 84140

کباب شکم پر

چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

مواد لازم:
 نان ساندویچ     6 تکه (حبه شده)
کره     6 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده      1/2 فنجان
 کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس     1/2 فنجان
سیب ورقه شده     5 کیلوگرم
شکر     75 گرم
نمک     1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه     1/2 قاشق چای خوری
* مریم گلی خرد شده     1 قاشق چای خوری
* آویشن     1 قاشق چای خوری
جوز     1/4 قاشق چای خوری
دارچین     1/16 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده     1/4 فنجان
پیازچه خرد شده     2 قاشق غذاخوری
 
* مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
* آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
مواد اولیه کباب :
گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان)     4 تا 5 کیلوگرم
 نمک      1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه      1/2 قاشق چای خوری
 گوشت گوساله (فیله ورقه شده)     150 گرم

مواد اولیه سس :
 آب      1.5 فنجان
 ژله سیب      1/4 فنجان
 
طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.
3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.
4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
طرز تهیه کباب:
1. قسمت پایین فر را آماده کنید.
2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.
3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.
4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.
طرز تهیه سس:
1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.
2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 6 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode