ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 11 تير 1401
شنبه 11 تير 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 1 بهمن 1393     |     کد : 83899

تهیه شیرینی پرتقالی با تکه‌های میوه

اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.

اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مواد اولیه:


آرد: 2 و نیم فنجان

آب پرتقال: 2 قاشق سوپ‌خوری (تازه)

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال: يك قاشق چای‌خوری (رنده شده)

تخم مرغ: يك عدد

شکر قهوه‌ای: يك فنجان

شکر: يك فنجان

کره: يك فنجان (نرم شده)

شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی)

کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)

طرز تهيه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی‌پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

2. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

3. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.


نوشته شده در   چهارشنبه 1 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode