ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 ارديبهشت 1403
جمعه 7 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 26 آذر 1393     |     کد : 82136

کاپ کیک فوری

کره، شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل، آرد، بیکینگ‌پودر و شیر را در کاسه‌ای ریخته و با سرعت کند همزن به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم، سپس دور همزن را افزایش داده، مواد را هم زده تا کرم‌رنگ شده و حجم آن دو برابر شود.

مواد لازم برای شش نفر


کره نرم شده: 60 گرم
شکر: 60 گرم
تخم مرغ: دو عدد
وانیل:1/8 قاشق چایخوری
آرد: 110 گرم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شیر: 30 میلیلیتر
مارمالاد آلبالو: 160 گرم
خامه فرم گرفته شده: 125 گرم
آلبالو یا توتفرنگی: به میزان لازم


طرز تهیه

کره، شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل، آرد، بیکینگ‌پودر و شیر را در کاسه‌ای ریخته و با سرعت کند همزن به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم، سپس دور همزن را افزایش داده، مواد را هم زده تا کرم‌رنگ شده و حجم آن دو برابر شود.

مایه را درون قالب مافین ریخته و درون فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پخته شود. بعد از خنک شدن، از روی کیک‌‌ها دایره‌ای به قطر چهار سانتی‌متر برداشته و درون حفره‌ها را با مارمالاد پر می‌کنیم، سپس با استفاده از ماسوره کمی خامه روی کاپ کیک‌ها گذاشته و با آلبالو یا توت‌فرنگی تزیین می‌کنیم.
نکات
کره استفاده شده در این مدل کیکها نباید ذوب شود، چون بافت کیک سفت میشود. بهتر است مواد به دمای محیط برسند.


نوشته شده در   چهارشنبه 26 آذر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode