ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403
چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 4 آذر 1393     |     کد : 81184

سیب زمینی شکم پر با مرغ

مخلوط خوشمزه مرغ و سبزی‌جات را که در سس پنیر خامه‌ای پخته شده درون سیب‌زمینی قرار داده و از طعم آن لذت ببرید.

مخلوط خوشمزه مرغ و سبزی‌جات را که در سس پنیر خامه‌ای پخته شده درون سیب‌زمینی قرار داده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:


سيب‌زميني متوسط: سه عدد

مرغ: يك پيمانه، خرد و پخته شود.

بروكلي درشت خرد شده: ‌يك پيمانه

پيازچه خرد شده: نصف پيمانه

سير: سه حبه،‌ ريز خرد شود

هويج: نصف پيمانه، ريز خرد شود

آب داغ: سه چهارم پيمانه

شير بدون چربي:‌ سه چهارم پيمانه

آرد: يك قاشق غذاخوري

فلفل سياه: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

پنير كم چرب رنده شده:‌ نصف پيمانه

طرز تهيه:

• سيب‌زميني‌ها را خوب شسته و آن‌ها را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد.

• درون قابلمه‌اي دردار، سيب‌زميني‌ها را تا حدودي كه آب روي آن‌ها قرار گيرد ريخته و آن‌ها را حدود 20- 15 دقيقه يا تا زماني كه يك چنگال درون آن‌ها فرو كرده، نرم بيرون بيايد حرارت دهيد.

• سيب زميني‌ها را از درون آب بيرون آورده و كنار بگذاريد.

• درون تابه‌اي را روغن اسپري كرده يا كمي روغن بريزيد، سپس مرغ پخته شده،‌ بروكلي، پياز، هويج، سير و آب را به آن اضافه كنيد.

• مخلوط فوق را حدود 5 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند بجوشانيد سپس حرارت را كم كنيد.

• درون شيشه‌اي كه درب آن خوب بسته شود شير، آرد و فلفل را ريخته و خوب هم بزنيد.

• مخلوط آرد را به مخلوط مرغ اضافه كرده و آن‌ها را خوب با هم مخلوط كنيد.

• پنير را به مخلوط اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت كم حدود 5 دقيقه ديگر يا تا زماني كه غليظ شود قرار دهيد. در اين ميان مخلوط را مرتب هم بزنيد.

• هنگام سرو، روي هر بشقاب دو نيمه سيب‌زميني را قرار داده و درون آن‌ها را از مخلوط فوق پر كنيد.


نوشته شده در   سه شنبه 4 آذر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode