ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 20 آبان 1393     |     کد : 80523

املت چینی

اگر وقت کمی دارید، در کمترین زمان می‌توانید این غذای خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.



اگر وقت کمی دارید، در کمترین زمان می‌توانید این غذای خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:


لوبیا سبز: 50 گرم

جوانه گندم یا سویا: 50 گرم

پیازچه، خرد شده: يك عدد

فلفل چیلی قرمز، خرده شده: يك عدد

زنجبیل، رنده شده: یک تکه

سیر، له شده: يك حبه

تخم مرغ: 4 عدد

روغن زیتون: به مقدار لازم

روش پخت:


1. لوبیاسبز‌ها را در کاسه‌ای بریزید و روی آن‌ها آب جوش بریزید. بگذارید 3 دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آن‌ها را آبکشی کنید.

2. لوبیاسبز، جوانه‌ها، پیاز و فلفل‌ها را در کاسه‌ای مخلوط کنید.

3. زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.

4. تخم‌مرغ‌ها را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه‌ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.

5. یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم‌مرغ را داخل آن بریزید. حدود 30 ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم‌مرغ انجام دهید.

6. مخلوط لوبیاسبز را روی هر نیمه املت بریزید. سپس آن‌ها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آن‌ها سس بریزید و سرو کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 20 آبان 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode