ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 30 شهريور 1393     |     کد : 78351

پلـو تایلــندی

کره را در ماهی‌تابه آب کرده، پیازچه را تفت می‌دهیم. برگ‌بو را به مدت یک دقیقه با کره سرخ می‌کنیم. مرغ و برنج را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

مواد لازم


برنج پخته شده: دو پیمانه
مرغ پخته و خرد شده: یک پیمانه
آب مرغ: 1/4 پیمانه
پیازچه درشت خرد شده: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کره: 50 گرم
نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل از هر کـدام: نصف قاشق چایخــوری
برگ بو: دو برگ


طرز تهیه

کره را در ماهی‌تابه آب کرده، پیازچه را تفت می‌دهیم. برگ‌بو را به مدت یک دقیقه با کره سرخ می‌کنیم. مرغ و برنج را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را افزوده آب مرغ را می‌افزاییم تا بجوشد و در انتها وسط پلو را باز کرده، تخم‌مرغ را شکسته و کمی که تخم‌مرغ بسته شد با پلو مخلوط می‌کنیم. در ظرف سرو ریخته با پیازچه و در صورت تمایل پاپریکا یا فلفل قرمز تزیین می‌کنیم.
نکات
برنج را هنگام پخت به صورت دان برمیداریم که با اضافه کردن آب مرغ خیلی نرم نشود.


نوشته شده در   يکشنبه 30 شهريور 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode