ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 27 مرداد 1393     |     کد : 76722

خوراک ماهـی و گشـنیز

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

مواد لازم


شیر ماهی: یک کیلوگرم
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز: یک قاشق چایخوی
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
گوجهفرنگی بزرگ: چهار عدد
آبلیمو: پیمانه
گشنیز ساطوری خرد شده: یک پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم


طرز تهیه

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.

در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.


نوشته شده در   دوشنبه 27 مرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode