ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 9 فروردين 1403
پنجشنبه 9 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 20 ارديبهشت 1389     |     کد : 7528

مرباي زردآلو

مواد لازم براي مقدار دو و نيم پيمانه..

مواد لازم براي مقدار دو و نيم پيمانه:
زردالو دو نيم شده: حدود 3 پيمانه، هسته آن‌ها جدا شود.
شكر: يك پيمانه
آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
• ابتدا كاسه‌اي را روي كاسه بزرگتري كه حاوي آب يخ است قرار داده و كنار بگذاريد.
• در ظرفي زردالوها، ميوه و شكر را روي حرارت زياد جوش آوريد، سپس حرارت را روي متوسط قرار داده و مرتب مربا را هم بزنيد و كف‌هاي ايجاد شده روي ظرف را جدا كرده،‌ دور بريزيد.
• وقتي مربا كمي غليظ شد ( حدود 5 دقيقه پس از جوشاندن) آن را از روي حرارت برداشته و به اندازه نصف قاشق مرباخوري از آن را درون كاسه‌اي كه روي ظرف آب يخ قرار داده‌ايد بريزيد و30 ثانيه صبر كنيد سپس كاسه را كمي مايل كنيد و اگر مربا خيلي راحت روان شد دوباره ظرف مربا را روي حرارت قرار دهيد و به مدت يك تا دو دقيقه ديگر آن را حرارت دهيد ولي اگر در مرحله تست، مربا كمي سخت حركت كرد، مربا آماده است و مي‌توانيد آن را از روي حرارت برداريد.
• مقدار مرباي مورد نياز را برداشته و دماي آن را به دماي اتاق برسانيد، سپس بقيه آن را درون ظرف مخصوص مربا كه از قبل با آب جوش استريليزه شده، بريزيد و درب آن را محكم ببنديد و درون يخچال قرار دهيد.


نوشته شده در   دوشنبه 20 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode