ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 9 ارديبهشت 1389     |     کد : 7389

كرپ (CREPE) با سس شاتوت

آرد، تخم‌مرغ، شير و شكر از جمله مواد اصلي تشكيل دهنده اين شيريني خوشمزه هستند...

آرد، تخم‌مرغ، شير و شكر از جمله مواد اصلي تشكيل دهنده اين شيريني خوشمزه هستند.
زمان تهيه و پخت: حدود دو ساعت

مواد لازم براي 4 نفر:
آرد: يك پيمانه
تخم‌مرغ: 2 عدد
شير: يك پيمانه
آب:‌ نصف پيمانه
كره ذوب شده:‌ يك قاشق غذاخوري
نمك: كمي
شاتوت تازه: يك پيمانه
شكر: يك قاشق غذاخوري
پودر قند: مقدار دلخواه

طرز تهيه:
• شير، تخم‌مرغ،‌ آرد، آب، كره و كمي نمك را درون دستگاه مخلوط كن بريزيد و خوب آن‌ها را با هم مخلوط كنيد.
• روي مخلوط را بپوشانيد و به مدت 2-1ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد.
• همزمان با اين كار، ‌نصف پيمانه شاتوت را همراه با يك قاشق غذاخوري شكر درون قابلمه‌اي بريزيد و ظرف را به مدت 10 دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد تا آب شاتوت روان شود.
• پس از اينكه آب شاتوت‌ها جاري شد ظرف را از روي حرارت برداشته و 15 دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند.
• كف يك تابه نچسب را كمي چرب كنيد و يك چهارم از مخلوط كرپ را درون آن به طور يكنواخت بريزيد.
• مخلوط كرپ درون تابه را، روي حرارت متوسط به مدت يك دقيقه بپزيد.
• در اين زمان خواهيد ديد كه روي خمير حباب‌هايي ايجاد شده و سپس مي‌تركند.
• پس از يك دقيقه، كرپ را برگردانيد و 30 ثانيه ديگر آن را حرارت دهيد.
• مراحل فوق را روي باقي‌مانده مايه كرپ نيز تكرار كنيد.
• كرپ‌ها را لوله كنيد و سس شاتوت را روي آن‌ها بريزيد.
• سپس با تعدادي شاتوت تازه و پودر قند روي آن‌ها را تزيين كنيد.


نوشته شده در   پنجشنبه 9 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode