ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 19 مرداد 1401
چهارشنبه 19 مرداد 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 14 دي 1388     |     کد : 6103

خورش باميه با بادمجان

باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد كه سر كلاهك باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود...

مواد لازم:
گوشت 400 گرم
باميه 300 گرم
بادمجان 10 عدد
گوجه ‌فرنگي 5 عدد
پيازداغ دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
آب‌غوره دو قاشق غذاخوري
نمك، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:
باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد كه سر كلاهك باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود.
بادمجان‌ ها را پوست كنده و سرخ مي ‌كنيم.
گوشت را خرد كرده و با پياز داغ كمي تفت مي‌ دهيم و نمك و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه مي كنيم و با مقداري آب مي ‌گذاريم بپزد.
باميه‌ ها را در تابه مي‌ چينيم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و يك قاشق رب را در آن مي ‌ريزيم و مي ‌گذاريم باميه ‌ها كمي بپزند.
سپس بادمجان‌ ها را روي آن مي ‌چينيم و گوجه ‌فرنگي را از وسط نصف كرده و روي بادمجان‌ ها مي‌ چينيم و مي ‌گذاريم خورش جا بيفتد.
در انتهاي پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه كرده و بعد از يكي دو جوش آن را برمي ‌داريم.

نكات:
* باميه‌ هايي كه براي خورش انتخاب مي‌ كنيد بهتر است ريز باشد.
* بعضي ‌ها باميه را هم سرخ مي ‌كنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه مي ‌چينند ولي من باميه را سرخ نمي ‌كنم و فقط كمي زودتر از بادمجان در تابه مي‌ گذارم تا كمي بيشتر بپزد.
* اگر باميه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچينيد، بادمجان‌ ها كمي له مي‌ شود.



نوشته شده در   دوشنبه 14 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode