ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 21 مرداد 1401
جمعه 21 مرداد 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 24 آذر 1388     |     کد : 5880

سالاد اندونزي

اين يك دستور غذايي لذيذ و خوشمزه است كه براي وعده غذايي شام يا در مهماني ها، به جاي سالاد الويه مي توانيد اين سالاد را استفاده كنيد تا به برنامه ي غذايي تان تنوع ببخشيد...

اين يك دستور غذايي لذيذ و خوشمزه است كه براي وعده غذايي شام يا در مهماني ها، به جاي سالاد الويه مي توانيد اين سالاد را استفاده كنيد تا به برنامه ي غذايي تان تنوع ببخشيد.

مواد لازم :
سيب زميني نيم كيلو
گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
نخود فرنگي پخته 200 گرم
كالباس 300 گرم
خيار شور 300 گرم
سس مايونز به ميزان لازم
گل كلم پخته شده 300 گرم
هويج پخته شده 250 گرم

طرز تهيه :
ابتدا سيب زميني ها را بپزيد و به قطعات ريز خرد كنيد.
گوجه فرنگي، كالباس، خيارشور، گل كلم و هويج پخته را خرد كنيد.
سپس تمام مواد را با هم مخلوط نماييد. در صورت تمايل كلم بروكلي پخته شده هم مي توانيد اضافه كنيد.
سالاد را در يخچال قرار دهيد و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نماييد.


نوشته شده در   سه شنبه 24 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode