ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 19 مرداد 1401
چهارشنبه 19 مرداد 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 23 آذر 1388     |     کد : 5865

رولت گوشت

رولت گوشت بسيار خوشمزه و ساده كه مي توانيد آنرا با سوس گوجه فرنگي شيرين و يا قارچ مصرف نماييد...

رولت گوشت بسيار خوشمزه و ساده كه مي توانيد آنرا با سوس گوجه فرنگي شيرين و يا قارچ مصرف نماييد.

مواد لازم براي 8 نفر
• 2 تخم مرغ زده شده
• سه چهارم پيمانه شير
• دو سوم پيمانه پودر نان خشك يا نان سوخاري نرم (با پودر سوخاري مخصوص مرغ و ماهي اشتباه نشود)
• يك چهارم پيمانه پياز ريز خرد كرده
• 2 قاشق سوپ خوري جعفري تازه خرد كرده
• 1 قاشق چاي خوري نمك
• نصف قاشق سوپ خوري ريحان يا آويشن خشك خرد شده
• يك هشتم قاشق چايخوري فلفل سياه
• 800 گرم گوشت كم چربي گاو، گوساله يا بره
• يك چهارم پيمانه سوس گوجه فرنگي
• 2 قاشق سوپخوري شكر (ترجيحا قهوه اي)
• قاشق چايخوري پودر خردل
• قالب فلزي مستطيل شكل در اندازه 20X10x5 سانتيمتر

روش تهيه
1. تخم مرغها و شير را در يك كاسه مناسب ريخته، خرده نان، پياز، جعفري، نمك، ريحان و فلفل را اضافه ميكنيم و بهم ميزنيم.
2. گوشت را افزوده و خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در قالب قرار داده و به آرامي آنرا مطابق قالب مرتب ميكنيم. توجه كنيد كه نبايد مخلوط را در قالب فشار دهيد. ميتوانيد مخلوط را ابتدا به شكل يك استوانه 20 سانتي متري لوله كنيد و سپس آنرا در قالب قرار دهيد.
3. رولت را در فر 350 درجه فارنهايت يا 176 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا به مدت 1 ساعت و ربع بپزد.
4. در اين فاصله، سوس گوجه فرنگي، شكر و خردل را در يك كاسه كوچك مخلوط كرده و بر روي رولت ريخته و آنرا ده دقيقه ديگر در فر قرار ميدهيم. سپس فر را خاموش كرده و ده دقيقه بعد، رولت را از فر خارج كرده، در ظرف مناسب قرار ميدهيم.
توجه: اگر به طعم شيرين سوس علاقه نداريد، ميتوانيد هنگام سرو روي رولت را با سوس قارچ بپوشانيد يا در تركيب سوس گوجه فرنگي از شكر كمتري استفاده كنيد.



نوشته شده در   دوشنبه 23 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode