ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 4 ارديبهشت 1403
سه شنبه 4 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 24 آبان 1388     |     کد : 5509

دسر سيب بهشتي

ابتدا فر را در دماي 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم تا گرم شود...


دسري كم كالري

 

مواد لازم

• يك و نيم فنجان نكتار زردآلو

• نصف فنجان زردآلوي خشك (برگه خرد شده)

• دو قاشق سوپ خوري كشمش

• چهار سيب متوسط سرخ سفت

• دو قاشق سوپخوري شكر

• يك چهارم قاشق چايخوري پودر جوزهندي

• يك هشتم قاشق چايخوري هل كوبيده

• نصف قاشق چايخوري وانيل

 

روش تهيه

ابتدا فر را در دماي 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم تا گرم شود.

نكتار زردآلو، زردآلوي خشك و كشمش را در يك قابلمه كوچك ميريزيم و حرارت ميدهيم تا به جوش بيافتد.

سپس آنرا از روي شعله برداشته و كنار ميگذاريم، پس از 5 دقيقه ميوه ها را از مايع جدا ميكنيم و هر دو را كنار ميگذاريم.

در اين فاصله وسط سيب را تقريبا تا انهاي آن خالي ميكنيم. يك نوار از دور پوست سيب را ميگيريم. با چنگال روي سيب چندين سوراخ ريز ايجاد ميكنيم تا مغز پخت شود.

ميوه ها، پودر جوز هندي و شكر را مخلوط كرده و داخل سيب را با آن پر ميكنيم. نكتار زردآلو، وانيل و هل را نيز مخلوط كرده بر روي سيبهايي كه در ظرف مناسب چيده ايم ميريزيم.

روي ظرف را پوشانده به مدت 20 دقيقه در فر ميپزيم و سپس درپوش را برداشته و سيبها را 20 دقيقه ديگر در فر ميگذاريم. در اين حين گه گاه كمي از نكتار بر روي سيبها ميريزيم.

پس از آماده شدن سيبها را در ظرف مناسب قرار داده، باقي نكتار را بر روي آن ريخته و گرم سرو ميكنيم.

 


نوشته شده در   يکشنبه 24 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode