ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 23 آبان 1388     |     کد : 5491

حلواي باقلوا و حلواي موز

ظرف كوچك، حلواي باقلواست و ظرف بزرگ، حلواي ساده با تزئين حلواي موز...


ظرف كوچك، حلواي باقلواست و ظرف بزرگ، حلواي ساده با تزئين حلواي موز

 

مواد لازم:

آرد گندم  سفيد                       سه ليوان

شكر                                    دو ليوان

روغن                                  يك ليوان

زعفران ساييده حل شده            پنج قاشق غذا خوري

آب                                      سه ليوان

گلاب                                   يك فنجان

 

طرز تهيه:

روغن را در ظرفي مي ريزيم (ظرف نبايد تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه كرده و در حرارت ملايم مرتب هم مي‌زنيم تا آرد كاملا سرخ شود.

وقتي آرد خوب سرخ و رنگ آن طلايي شد و بوي آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه كردن شربت حلواست كه از قبل آماده كرده ايم. (آرد بعد از سرخ شدن به شكل روبرو در مي آيد و به روغن مي افتد)

شربت را به آرامي به آرد اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.

سپس حلوا را در سيني مي كشيم و مي گذاريم سرد شود. بعد به صورت لوزي برش مي زنيم. يكي از لوزي ها را برمي داريم و روي آن پودر پسته مي ريزيم و لوزي بعدي را روي آن مي گذاريم و كمي فشار مي دهيم كه دو تا لوزي به‌هم بچسبند. مي‌توانيم لوزي ها را از وسط نصف كنيم و با خلال بادام روي آن را تزئين كنيم.

اين حلوا خيلي خوشمزه است.

 

حلواي موز

براي تهيه حلواي موز، همين حلوا را در سيني پهن مي كنيم. بعد از اينكه كمي سرد شد، موز را در وسط حلوا قرار داده و آن‌را مثل رولت مي‌پيچيم و در يخچال به مدت يك ساعت مي ‌ذاريم تا كاملا خودش را بگيرد و سپس با چاقو آن را مثل رولت برش مي‌دهيم.

 

طرز تهيه شربت حلوا :

شكر را با آب مخلوط كرده و مي گذاريم بجوشد. سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه مي‌كنيم.

شربت حلوا نبايد غليظ شود، چون حلوا سفت مي شود. اگر خيلي هم رقيق باشد، حلوا خمير مي شود. پس در درست كردن شربت دقت كنيد.

 

نكات:

براي اينكه حلواي خوبي داشته باشيم، آرد حتما بايد خوب سرخ شود. شايد كمي سخت باشد، چون آرد وقتي در روغن ريخته مي‌شود، سنگين مي‌شود و هم‌زدن آن مشكل مي گردد و چون بايد با حرارت ملايم سرخ مي شود (در حرارت تند آرد مي سوزد و تلخ مي‌شود)، براي همين وقت و حوصله زيادي مي‌برد.

بعضي‌ها براي اين‌كه آرد سبك شود و راحت‌تر هم بخورد، ابتدا آرد را بدون روغن كمي تفت مي‌دهند كه اين كار باعث تيرگي و بد طعمي حلوا مي‌شود.

اگر حلواي خوشمزه مي ‌خواهيد كمي زحمت را تحمل كنيد، ولي مطمئنا از خوردن اين حلوا لذت مي‌بريد.


نوشته شده در   شنبه 23 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode