ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 خرداد 1399
سه شنبه 13 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1388     |     کد : 5489

خورش سيب درختي ( غذايي از لرستان )

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد...

مواد لازم :

گوشت ران گوسفندي                500 گرم

روغن مايع                               2 قاشق غذاخوري

برگ بو                                    3 عدد

پياز                                        1 عدد

آب                                         5 ليوان

نمك و فلفل                             به مقدار لازم

سيب درختي                           500 گرم

پيازداغ                                    2 قاشق غذاخوري

سركه                                    2 قاشق غذاخوري

شيره انگور يا خرما                     نصف ليوان

نشاسته ذرت                          1 قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.

سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.

در يك ساعت آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد.

با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.

در اواخر پخت گوشت، طوري كه دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.

سركه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه كرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه كنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.

نشاسته ذرت را نيز در كمي آب سرد حل كرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 21 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode