ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 خرداد 1399
سه شنبه 13 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 آبان 1388     |     کد : 5388

سوپ سبزي‌جات و پنير خامه‌اي

اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد...

 اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد.

كالري -  255

چربي – 19.7

پروتئين- 9.9 گرم

فيبر- 4.5 گرم

 

مواد لازم براي 5 نفر:

روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري

سير كاملا خرد شده / 4 حبه

پياز خرد شده / يك عدد بزرگ

كرفس خرد شده / يك ساقه

كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي خرد شده / سه پيمانه

آب مرغ / 4 پيمانه

پنير چدار رنده شده / نصف پيمانه

آب / دو پيمانه

پودر آويشن / يك قاشق چا‌‌ي‌خوري

جعفري / يك قاشق چاي‌خوري

نمك و فلفل به اندازه دلخواه

تخم كتان كوبيده / يك چهارم پيمانه

خامه / يك فنجان

پيازچه خرد شده / يك قاشق چاي‌خوري

 

طرز تهيه:

1- در يك ظرف نسوز،سير، پياز، كرفس را در روغن زيتون ريخته و حدود 5 دقيقه آن را حرارت دهيد.

كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي را به محتواي ظرف اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر، آن را حرارت دهيد.

2- آب مرغ، آب، پودر آويشن و جعفري و نمك و فلفل را به مواد فوق اضافه كنيد و درب ظرف را گذاشته، با حرارت كم، 20 تا 30 دقيقه آن را بجوشانيد.

3- بگذاريد سوپ كمي سرد شود سپس تخم كتان كوبيده شده را به آن اضافه كنيد.

4- مخلوط را با همزن به صورت پوره درآوريد سپس خامه و پنير رنده شده را بتدريج به آن اضافه كنيد و خوب هم زنيد تا تبديل به سوپ كاملا نرمي شود.

5- روي سوپ را با پيازچه‌هاي خرد شده تزيين كنيد و آن را ميل كنيد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 14 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode