ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403
چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 18 مهر 1388     |     کد : 5053

پرهيز غذايي براي پیشگیری از لیستریوز در بارداری

این عفونت می‌تواند برای زن باردار و جنین در حال رشد او عوارض وخیمی داشته باشد، از جمله سقط جنین یا زایمان زودرس...

 

لیستریوز یک عفونت باکتریایی است که از غذا یا نوشیدنی آلوده منتقل می‌شود.

 این عفونت می‌تواند برای زن باردار و جنین در حال رشد او عوارض وخیمی داشته باشد، از جمله سقط جنین یا زایمان زودرس.

این توصیه‌ها به زنان باردار کمک می‌کند که خطر ابتلا به لیستریوز را بکاهند:

از خوردن گوشت‌های پردازش‌شده کارخانه‌ای مانند هات‌داگ و کالباس و مانند آنها خودداری کنید که مگر آنکه آن را با مایکروویو یا اجاق معمولی تا حد بخار بلند شدن پخته باشید.

از خوردن شیر غیرپاستوریزه (شیر خام) یا غذاهایی که دارای آن هستند خودداری کنید. پنیرهایی که از شیر پاستوریزه درست شده‌اند، اشکال ندارد.

از سالاد گوشت قرمز، سالاد مرغ، سالاد تخم‌ مرغ، سالاد تون و سالاد غذاهای دریایی آماده که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، خودداری کنید.

از خوردن غذاهای دریایی دودی و پاته که نیاز به قرار گرفتن در یخچال دارند،‌ خودداری کنیم .

 

همشهري آنلاين


نوشته شده در   شنبه 18 مهر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode