ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 30 فروردين 1403
پنجشنبه 30 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 13 مهر 1388     |     کد : 5007

كباب دو رنگ

فيله گوساله را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل درآورده و با بيفتك كوب، بكوبيد...

مواد لازم:

فيله مرغ    500 گرم

فيله گوشت گوساله  500 گرم

پياز متوسط  1 عدد

قارچ    20 عدد

آب ليمو ترش   2 قاشق غذاخوري 

فلفل سبز دلمه اي  1 عدد

گوجه فرنگي سفت  2 عدد

نمك و فلفل  به ميزان لازم

روغن زيتون  به ميزان لازم

گوجه فرنگي تزئيني  به مقدار لازم

زيتون سياه و سبز    به مقدار لازم

طرز تهيه:

فيله گوساله را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل درآورده و با بيفتك كوب، بكوبيد. فيله مرغ را هم به همين شكل در آوريد.

قطعات مرغ را در روغن زيتون، آب ليمو، نمك و فلفل قرار دهيد و قطعات گوشت را با آب ليمو، روغن زيتون و فلفل مزه دار كنيد.

سپس بگذاريد يك تا دو ساعت بمانند.

پياز، فلفل دلمه و گوجه فرنگي را خلالي برش دهيد.

يك تكه فيله گوساله را روي سطح صافي قرار داده و فيله مرغ را وسط آن بگذاريد و يك خلال پياز، يك خلال فلفل دلمه اي، يك خلال گوجه فرنگي و قارچ روي آن بگذاريد. بعد آن را لوله كنيد و به سيخ بكشيد.

سپس آنها را روي آتش يا داخل ماهيتابه سرخ كنيد و به دلخواه سرو كنيد.

مي توانيد اين غذا را با گوجه فرنگي هاي تزئيني و زيتون سياه و سبز تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي :

اين غذا، حاوي آهن و ويتامين C است، لذا براي افراد دچار كم خوني مفيد است.

انرژي كل اين غذا، 1600 كيلوكالري است


نوشته شده در   دوشنبه 13 مهر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode