ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 17 خرداد 1399
شنبه 17 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 2 مرداد 1388     |     کد : 4029

تارت تتن سیب

سیبها را پوست می کنید دانه های آنرا در می آورید...

 

سیب 3 عدد

شکر 90 گرم

کره 80 گرم

وانیل شکری 1 بسته

خامه به مقدار کافی

تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه خمیر بریزه

200 گرم ارد

50 گرم شکر

تخم مرغ 2 عدد فقط زرده آن

کمی شیر

کمی نمک

یک بسته وانیل شکری

کره 100 گرم

طرز تهیه تارت

سیبها را پوست می کنید  دانه های آنرا در می آورید

در قالبی که مورد استفاده قرار می دهید 90 گرم شکر به اضافه 80 گرم کره را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند توجه کنید حرارت خیلی زیاد نباشد چون در این صورت شکرها میسوزند سپس سیبها را می چینید ته قالب تو جه کنید سیبها را خیلی نازک نبرید هر سیب را به دو نصف و سپس به 4 قطعه در آ ورید و ردیف ته قالب روی مایع شکر و کره  می چینیم و روی حرارت قرار دهیم تا زمانی که رنگ شکر تغییر کند و بصورت کارامل در بیاید طبعا سیبها هم جوش میخورند و این طبیعی است در ضمن به شکر ته قالبتان یک بسته کوچک وانیل شکری هم اضافه کنید فکر می کنم بیست دقیقه ایی طول می کشد تا سیبها با مخلوط کارامل و کره آماده شود در این صورت قالب را از روی حرارت بردارید و مرحله بعد دوم

1 عدد تخم مرغ را در ظرفی با تقریبا نصف لیوان خامه خوب مخلوط کنید و  کرم حاصل را روی سیبها بریزید .

مرحله سوم

محتوی آرد و کره نرم و شکر و زرده تخم مرغ با کمی کوچولو نمک به اضافه یک بسته کوچک وانیل شکری را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید و بدستتان نچسبد اگر خمیر خیلی خرد و خشک بود در این صورت کمی شیر اضافه کنید تا خمیر به دستتان نچسبد و خمیر را وردنه کنید مطابق قالب روی قالب اضافه کنید یعنی روی کرم سیبها  تا اینکه کاملا قالب را بگیرد و بعد مثل همیشه فر را از قبل گرم کنید و محتوی قالب را درون فر با حرارت 220 به مدت 20 دقیقه یعنی تا زمانی که خمیر بریزه کاملا طلایی شود و بعد قالب را از فر خارج کنید و بگذارید نیم ساعت یا کم و بیش سرد شود و بعد آنرا با دقت بر گردانید توجه کنید قبل از برگرداندن قالب با وسیله ایی تیز دور خمیر فالب را ببرید یعنی از ظرف جدا کنید تا براحتی خمیر از ظرف جدا شود.

دستور فرانسه این تارت طبعا کمی با دستورات من متفاوت هست در واقع در تارت تتن مایع کرم تخم مرغ و خامه را اضافه نمی کنند شما هم مختارید میتوانید اضافه نکنید

میتوانید این تارت را همراه بستنی میل کنید.


نوشته شده در   جمعه 2 مرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode