ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 17 خرداد 1399
شنبه 17 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 31 تير 1388     |     کد : 3991

كدوبره؛ يك غذاي مازندراني

كدوبره يك غذاي مازندراني و همه‌پسند است كه سريع هم آماده مي‌شود. اگر پيرو رژيم گياه‌خواري باشيد گزينه خوبي براي شماست...

كدوبره يك غذاي مازندراني و همه‌پسند است كه سريع هم آماده مي‌شود. اگر پيرو رژيم گياه‌خواري باشيد گزينه خوبي براي شماست.

 

مواد لازم براي 2 نفر:

سيب زميني متوسط  2 عدد

كدوي سبز متوسط  5 عدد

گوجه فرنگي متوسط  5 عدد

پياز بزرگ  1 عدد

تخم مرغ  2 تا 3 عدد

نمك، فلفل، زردچوبه   به ميزان كافي

 

طرز تهيه:

ابتدا پياز را خرد كنيد و به مدت دو دقيقه در تابه تفت دهيد. نمك و زردچوبه را اضافه كنيد و سيب‌زميني را كه نگيني خرد كرده‌ايد داخل آن بريزيد و بگذاريد مواد كمي تفت بخورند.

شعله را كه تا اين لحظه نسبتاً‌ زياد بوده است،‌ تا حد متوسط پايين بكشيد و در ماهيتابه را ببنديد و بگذاريد مواد 5 تا 7 دقيقه روي حرارت پخته شوند.

كدوي حلقه حلقه شده را به مواد اضافه كنيد و آن را نيز تا چند دقيقه سرخ كنيد. وقتي رنگ كدو كمي برگشت و سرخ شد، گوجه‌ فرنگي هاي خرد شده و تخم مرغ ها را روي آن بريزيد و باز هم شعله را كمتر كنيد تا مواد با در بسته 10 دقيقه بپزند.

در مرحله آخر فلفل سياه را روي آن بپاشيد و غذا را سر سفره بياوريد.

روي اين غذا مي توانيد مقدار كمي پنير پروسس يا پارمزان هم رنده كنيد، كه آن را خوشمزه‌تر كند.

با ماست خامه‌اي هم مي‌توان روي آن را تزيين كرد.


نوشته شده در   چهارشنبه 31 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode