ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 خرداد 1399
سه شنبه 13 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 23 تير 1388     |     کد : 3816

نقش پروتئين هاي گياهي در كاهش فشار خون

آمينو اسيدهاي گياهي كه گلوتاميك اسيد نام دارند در اغلب پروتئين هاي گياهي وجود دارند و در ارتباط با كاهش فشار خون موثر مي باشند...

آمينو اسيدهاي گياهي كه گلوتاميك اسيد نام دارند در اغلب پروتئين هاي گياهي وجود دارند و در ارتباط با كاهش فشار خون موثر مي باشند.

به گزارش گروهترجمه سلامت نيوز،اين يافته دليل محكم ديگري براي استفاده از گياهان در رژيم غذايي روزانه مي باشد.

مقدار كاهش فشار خون سيستوليك بعد از مصرف اين نوع پروتئين ، 1.5 تا 3 درجه گزارش شده و كاهش فشار خون دياستوليك 1 تا 1.6 اعلام شده است. اگر چه اين مقدار كاهش به نظر ناچيز مي آيد اما بايد بدانيم كه همين مقدار كاهش نيز تاثير به سزايي در ارتقاي سلامتي خواهد داشت. با اين توضيح كه كاهش همين مقدار ناچيز فشار خون باعث كاهش احتمال ابتلا به سكته تا 6 درصد و بيماري قلبي تا 4 درصد مي شود. و دقيقا همين مقدار كاهش احتمال حمله سكته برابر با حفظ جان 8600 نفر از مرگ مي باشد.

با اين يافته مي توان سلامت ميوه جات و سبزيجات تازه را بار ديگر تاكيد و توصيه نمود.

 


نوشته شده در   سه شنبه 23 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode