ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 8 تير 1388     |     کد : 3506

برنج ژنتیکی با آلرژی مقابله می‌کند

دانشمندان ژاپنی موفق به ایجاد تغییرات ژنتیکی در برنج برای درمان نوعی آلرژی شده‌اند...

دانشمندان ژاپنی موفق به ایجاد تغییرات ژنتیکی در برنج برای درمان نوعی آلرژی شده‌اند.

وب‌سایت لایو ساینس از تولید این برنج خبر می‌دهد و می‌گوید که آزمایش آن بر روی حیوانات نشان دهنده تأثیر آن در درمان نوعی حساسیت به گرد درخت سدر است.

حساسیت به سدر از جمله آلرژی‌های شایع به گرد گیاهان است که 20 درصد جمعیت ژاپن در فصل گردافشانی از آن رنج می‌برد.

تغییر ژنتیکی برای دور کردن آفات و حشرات از غلات یکی از اولین دستاوردهای مهندسی ژنتیک در کشاورزی و تغذیه بوده‌است و قدم بعدی ایجاد تغییر برای درمان بیماری‌ در مصرف کننده آن‌ها خواهد بود.

با این حال سلامت مواد غذایی ژنتیکی همواره یکی از نگرانی‌های مصرف کنندگان بوده‌است. تیم ژاپنی تولید کننده این برنج برای اطمینان حاصل کردن از این امر دو نوع ژنتیکی و غیرژنتیکی برنج را برای مدت 26 روز به گروهی میمون دادند و در پایان مطالعه هیچ مشکل برای میمون‌های ایجاد نشد.

نتایج مطالعات پیرامون تولید این برنج در ژورنال کشاورزی و شیمی تغذیه منتشر شده‌است.

 

   

 


نوشته شده در   دوشنبه 8 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode