ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 9 فروردين 1399
شنبه 9 فروردين 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 6 خرداد 1388     |     کد : 2817

مصرف هويج خرد شده از لحاظ آزادسازي کاروتنوئيدها مناسبتر است

هويج خرد شده به دليل آزادسازي بيشتر کاروتنوئيدها، جذب سريع‌تري نسبت به هويج خرد نشده دارد و لذا جهت مصرف مناسب‌تر است...

هويج خرد شده به دليل آزادسازي بيشتر کاروتنوئيدها، جذب سريع‌تري نسبت به هويج خرد نشده دارد و لذا جهت مصرف مناسب‌تر است.

دکتر مسعود کيمياگر متخصص تغذيه در گفتگو با ايسنا با اشاره به مطلب فوق گفت: هويج ماده‌اي سرشار از کاروتنوئيدهاست که مهمترين آن بتاکاروتن است. اين ماده غذايي در داخل سلول‌هاي هويج موجود است و براي دسترسي آسان‌تر به بتاکاروتن‌ها مي‌توان از هويج پخته و خرد شده، استفاده كرد.

وي درباره خواص هويج گفت: هويج به دليل دارا بودن کاروتنوئيدهاي فراوان که قابليت تبديل به ويتامين A را دارند، منبع غني از اين ويتامين بوده و در جلوگيري از سرطان بسيار موثر است. همچنين کاروتنوئيدها سبب تقويت ارتباط بين سلولي شده و علاوه بر کاروتنوئيد، داراي مواد قندي، فيبر و اسيد فوليک نيز هست.

اين متخصص تغذيه درباره نحوه مصرف هويج اظهار كرد: بهتر است هويج در کنار چربي‌هايي از قبيل شير، پنير، کره، خامه و روغن به مقدار روزانه 100 تا 200 گرم مصرف شود. همچنين توصيه مي‌شود پوست هويج به دليل تماس مستقيم با خاک و احتمال ايجاد بيماري گرفته شود.

وي در ادامه پيرامون مصرف بيش از حد هويج گفت: مضرات ناشي از مصرف هويج نادر است اما در صورت مصرف بيش از اندازه سبب رسوب مواد رنگي زردرنگ در زير پوست شده و ايجاد زردي مي‌کند که البته اين زردي با يرقان متفاوت است.

کيمياگر در پايان درباره نحوه نگهداري هويج توصيه کرد: بهتر است ساقه سبز هويج تا زمان مصرف جدا نشود و در مکان خنک و مرطوب نگهداري شود. همچنين جهت استفاده طولاني مدت مي‌توان هويج را در کيسه سوراخ دار به مدت دو ماه در فريزر نگهداري كرد

 


نوشته شده در   چهارشنبه 6 خرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode