ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 3 خرداد 1405
يکشنبه 3 خرداد 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 3 خرداد 1405     |     کد : 209083

ترامپ مدعی شد:

توافق نهایی با ایران به زودی اعلام خواهد شد

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد توافقی میان آمریکا، جمهوری اسلامی ایران و چند دولت دیگر «تا حد زیادی» مورد مذاکره قرار گرفته و تنها جزئیات نهایی آن باقی مانده است.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد توافقی میان آمریکا، جمهوری اسلامی ایران و چند دولت دیگر «تا حد زیادی» مورد مذاکره قرار گرفته و تنها جزئیات نهایی آن باقی مانده است.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» با اشاره به مذاکرات با ایران با میانجیگری پاکستان مدعی شد: «یک توافق میان ایالات متحده آمریکا، جمهوری اسلامی ایران و چند دولت دیگر که نام آن‌ها ذکر شده، تا حد زیادی مورد مذاکره قرار گرفته و تنها نهایی‌سازی آن باقی مانده است.»
وی تماس تلفنی با محمد بن سلمان آل سعود، ولیعهد عربستان سعودی، محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات، امیر تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی، نخست وزیر محمد بن عبدالرحمن بن جاسم بن جابر آل ثانی و وزیر علی الذوادی از قطر، فیلد مارشال سید عاصم منیر احمد شاه از پاکستان، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر، ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن و ملک حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین، در مورد جمهوری اسلامی ایران و یادداشت تفاهم مربوط به صلح را «بسیار خوب »توصیف کرد.

ترامپ در ادامه گفت که من جداگانه با نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تماس تلفنی داشتم که آن هم خیلی خوب پیش رفت. جنبه‌ها و جزئیات نهایی توافق در حال حاضر در حال بررسی است و به زودی اعلام خواهد شد.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «جنبه‌ها و جزئیات نهایی توافق در حال حاضر در دست بررسی است و به‌زودی اعلام خواهد شد.»

وی تاکید کرد که علاوه بر بسیاری از عناصر دیگر توافق، تنگه هرمز باز خواهد شد.

در عین حال اسماعیل بقایی سخنگوی هیات مذاکره کننده ایران در پایان سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران پس از ۲۴ ساعت مذاکرات فشرده اعلام کرد که روند مذاکرات در یک هفته اخیر به سمت کاهش موارد اختلافی بوده است.

وی همچنین گفت که همچنان مسائلی وجود دارد که لازم است از طریق میانجی‌ها گفت‌وگو شود و باید منتظر ماند و دید که ظرف سه یا چهار روز آینده وضعیت به کجا ختم خواهد شد.

بقایی افزود که هم موضوع هسته‌ای و هم موضوع آزاد سازی وجوه مسدود شده ایران در یادداشت تفاهم ۱۴ بندی که در حال حاضر مورد بحث است، قرار دارد.
وی در عین حال خاطرنشان کرد که جزییات بررسی موضوع هسته ای در این مرحله مورد بحث قرار نمی گیرد.
شایان ذکر است، این برای اولین بار طی ۹۰ روز گذشته است که ایران و آمریکا تا حد زیادی به تفاهم اولیه برای پایان جنگ و رفع اختلافات نزدیک شده اند با این حال باید دید آمریکا این بار چقدر بر سر موضع خود متعهد می ماند!


نوشته شده در   يکشنبه 3 خرداد 1405  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode