ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 6 اسفند 1400     |     کد : 198140

قائم مقام بنیاد هدایت:

تحول اجتماعی با مرکزیت مساجد و محوریت امام محله شکل می‌گیرد

قائم مقام بنیاد هدایت با اشاره به اهمیت مساجد گفت: در نظام اسلامی تحول اجتماعی با مرکزیت مساجد و محوریت امام محله شکل می‌گیرد.

قائم مقام بنیاد هدایت با اشاره به اهمیت مساجد گفت: در نظام اسلامی تحول اجتماعی با مرکزیت مساجد و محوریت امام محله شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز نشست تجلیل از امامان محلات شهری آذربایجان شرقی همراه با تجلیل از شریکه الامامان در تبریز برگزار شد.

این مراسم با حضور حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت و حجت الاسلام و المسلمین سید محمود حسینی سرپرست اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد و در پایان از امامان محلات شهری آذربایجان شرقی تجلیل به عمل آمد.

حجت الاسلام رضا غلامی در این مراسم گفت: یکی از ویژگی‌های شاخص در سیره نبی اکرم (ص) توجه ویژه ایشان به مسجد و آبادانی مساجد بود. توجه نبی اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) به کارکردهای مسجد از جایگاه ویژه ای برخوردار بود.

وی سپس با تاکید بر اینکه طبق روایات حضور در مسجد برکات فراوانی دارد، افزود: حضور در مسجد که پایگاه توحید و ذکر است باعث تربیت انسان‌های مؤمن و نورانی شدن قلب می‌شود.

قائم مقام بنیاد هدایت با اشاره به اینکه محوریت نظام توحیدی مسجد است، بر اهمیت و موضوعیت مساجد و توجه به کارکردهای آن در حکمرانی اسلامی تاکید کرد.

غلامی سپس به سخنان امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت مساجد اشاره کرد و افزود: امام راحل فرمودند مسجد سنگر است، مقام معظم رهبری نیز دو سال قبل از صدور بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند مسجد می‌تواند پایگاه خودسازی، انسان سازی و جامعه سازی باشد و می‌تواند زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی باشد، محور مسجد امام مسجد است.

تحول اجتماعی با مرکزیت مساجد و محوریت امام محله شکل می‌گیرد

وی سپس گفت: بعد از این سخنرانی مقام معظم رهبری دوسال بعد در گام دوم انقلاب اسلامی بر روی سه اصل خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی تاکید کردند که مسجد در این خصوص جایگاه ویژه و ممتازی دارد.

قائم مقام بنیاد هدایت با تاکید بر اینکه ۹۸ درصد شهدای انقلاب اسلامی تربیت یافته مسجد بودند، به کارکردهای مساجد در طول هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: مسجد نقش تأمین امنیت محلات و پشت جبهه را داشت، پشتیبانی از جبهه و جنگ و تأمین نیروها را نیز مسجد بر عهده داشت.

غلامی ابراز داشت: مسجد باید محله محور حرکت و مسئولیت اجتماعی مردم و جامعه پردازی نوین اسلامی باشد، اگر زیست اجتماعی مردم بر اساس معیارها و نرم افزارهای مدیریت اسلامی باشد شاهد شکل گیری تمدن نوین اسلامی خواهیم بود.

وی گفت: در ابتدای دوران شیوع کرونا متأسفانه بدلیل رویکردهای غلط، شاهد تعطیلی مساجد بودیم درحالیکه مسجد سنگر و پایگاه اصلی برای ذکر، توسل، خدمات اجتماعی و مقابله با این بیماری و این هجوم بود که با تلاش و نقش آفرینی طلبه‌های جهادی، مسجد قلب تپنده محله شد و کارکردهای مساجد دوباره براساس نیازهای جامعه احیا شد.

قائم مقام بنیاد هدایت افزود: طرح مواسات و خدمت رسانی با محوریت مساجد دوباره با تاکید مقام معظم رهبری نیز اجرا شد.

وی گفت: مسجد باید ثمر بخش باشد و برای جوانی که درحال ازدواج است باید نقش داشته باشد، باید برای پیرزنی که نیازمند است باید نقش ایفا کند. خانه به خانه و نفر به نفر باید جریان ولایت با محوریت مسجد برنامه و نقش داشته باشیم.

وی گفت: دشمن روی نابودن کردن خانواده برنامه دارد و برای این منظور تلاش می‌کند. در این شرایط باید جریان صله رحم با محوریت مساجد احیا شود.


نوشته شده در   جمعه 6 اسفند 1400  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode