ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 7 آذر 1398     |     کد : 190185

مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی سرشار از حبوبات ریسک بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد

به گفته محققان، رژیم غذایی سرشار از نخود، عدس، لوبیا و سایر حبوبات موجب کاهش خطر بیماری قلبی عروق کرونر، بیماری قلبی عروقی و فشارخون بالا می شود.

به گفته محققان، رژیم غذایی سرشار از نخود، عدس، لوبیا و سایر حبوبات موجب کاهش خطر بیماری قلبی عروق کرونر، بیماری قلبی عروقی و فشارخون بالا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان در این مطالعه، تحقیقات قبلی در مورد مصرف حبوبات و ریسک بیماری های قلبی عروقی و نشانگرهای مرتبط با آن را بررسی کردند.

آنها دریافتند افرادی که بیشترین مصرف حبوبات را دارند در مقایسه با افراد دارای کمترین میزان مصرف حبوبات، تا ۱۰ درصد با کاهش نرخ وقوع بیماری قلبی عروقی، بیماری قلبی عروق کرونر و فشارخون بالا روبرو هستند.

دکتر «هانا کالووا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بیماری قلبی پرهزینه ترین و اصلی ترین علت مرگ در جهان است. این مطالعه نشان می دهد که مصرف حبوبات به عنوان راه حلی ارزان، قابل دسترس و آسان می تواند به تغییر در این روند کمک کند.»

به گفته محققان، از آنجائیکه نخود و سایر حبوبات سرشار از فیبر، پروتئین گیاهی و سایر ریزمغذی ها هستند، و دارای میزان کم چربی، کلسترول، و شاخص گلوکز پایین هستند، از اینرو برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

کالووا در ادامه تاکید می کند: «تنها افزودن مقدار بیشتری نخود و سایر حبوبات به وعده غذایی مان می تواند ابزاری قدرتمند در مقابله با بیماری قلبی و کاهش فشارخون باشد.»


نوشته شده در   پنجشنبه 7 آذر 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode