ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1398     |     کد : 188473

قهوه لاغر می کند؟!

به‌گفته‌ی پروفسور مایکل سایموندز از دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه ناتینگهام و یکی از مؤلفین این مقاله، عملکرد چربی قهوه‌ای در بدن با انواع دیگر چربی متفاوت است و در واکنش به سرما با سوزاندن قند و چربی به تولید گرما می‌پردازد.

به‌گفته‌ی پروفسور مایکل سایموندز از دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه ناتینگهام و یکی از مؤلفین این مقاله، عملکرد چربی قهوه‌ای در بدن با انواع دیگر چربی متفاوت است و در واکنش به سرما با سوزاندن قند و چربی به تولید گرما می‌پردازد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :به‌گفته‌ی پروفسور مایکل سایموندز از دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه ناتینگهام و یکی از مؤلفین این مقاله، عملکرد چربی قهوه‌ای در بدن با انواع دیگر چربی متفاوت است و در واکنش به سرما با سوزاندن قند و چربی به تولید گرما می‌پردازد.

افزایش فعالیت آن منجر به بهبود کنترل قند خون و همچنین بهبود سطوح لیپید خون، سوزاندن کالری بیشتر و درنهایت کاهش وزن می‌شود. بااین‌حال تاکنون هیچ راه قابل قبولی برای تحریک فعالیت این بافت در بدن انسان پیدا نشده است. سایموندز می‌گوید:

    این اولین پژوهشی است که تأثیر مستقیم ماده‌ای مثل یک فنجان قهوه بر عملکرد چربی قهوه‌ای را ثابت می‌کند. نتایج این پژوهش بسیار مهم است، زیرا چاقی و افزایش دیابت چالش‌های اصلی سلامت جامعه هستند و راه‌حل این مشکلات می‌تواند در بافت چربی قهوه‌ای باشد.

تیم پژوهشی کار خود را با یک مجموعه بررسی‌های سلول‌های بنیادی شروع کرد تا به تأثیر قهوه روی چربی قهوه‌ای پی ببرد. آن‌ها دز مناسب قهوه‌ را روی نمونه‌های انسانی آزمایش کردند.

پژوهشگرها از روش پردازش تصویر حرارتی استفاده کردند. آن‌ها قبلا از این روش برای ردیابی ذخایر چربی قهوه‌ای بدن استفاده کرده بودند. حالا با این روش‌ غیرتهاجمی می‌توانند چربی‌ قهوه‌ی بدن را پیدا کنند و ظرفیت آن برای تولید گرما را ارزیابی کنند. به‌گفته‌ی پروفسور سایموندز:

    براساس پروژه‌های گذشته، می‌دانیم چربی قهوه‌ای در بخش گردن قرار گرفته است بنابراین می‌توان درست پس از نوشیدن قهوه به عکس‌برداری پرداخت و افزایش حرارت چربی قهوه‌ای را ارزیابی کرد.

نتایج آزمایش مثبت بودند و در مرحله‌ی بعدی تیم پژوهشی باید به این پرسش پاسخ می‌داد که کافئین به‌عنوان ماده‌ی اولیه قهوه، در این تحریک نقش دارد یا از ماده‌ی دیگری هم برای فعال‌سازی چربی قهوه‌ای کمک می‌گیرد. در حال حاضر تیم پژوهشی در حال بررسی مکمل‌های کافئین برای تست آثار مشابه هستند.


برچسب ها
نوشته شده در   سه شنبه 11 تير 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode