ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 30 خرداد 1398
پنجشنبه 30 خرداد 1398
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 22 خرداد 1398     |     کد : 188231

محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛

تاثیر مصرف خوراکی های مضر بر افزایش ریسک آلرژی در کودکان

به گفته محققان، مصرف زیاد خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در کودکان است.

به گفته محققان، مصرف زیاد خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در کودکان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ناپل ایتالیا دریافتند مصرف زیاد محصولات AGEs (advanced glycation end) با بروز آلرژی‌های غذایی در کودکان مرتبط است.

AGEs به میزان بالا در جانک فودهای نظیر مواد قندی، خوراکی‌های فرآوری شده، و گوشت‌های کبابی وجود دارند. به گفته محققان، وجود این ماده نقش مهمی در ابتلا و پیشرفت بیماری‌های متفاوت اکسایشی نظیر دیابت، تصلب شریان و اختلالات نورولوژیکی دارد.

در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۱ کودک بین سنین ۶ تا ۱۲ سال را بررسی کردند. این کودکان در قالب سه گروه تقسیم بندی شده بودند: کودکان مبتلا به آلرژی غذایی، کودکان مبتلا به آلرژی‌های تنفسی و گروه کنترل که سالم بودند.

محققان به وجود رابطه چشمگیری بین AGEs و مصرف جانک فودها و ابتلا به آلرژی‌های غذایی پی بردند.


نوشته شده در   چهارشنبه 22 خرداد 1398  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode