ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 2 اسفند 1397     |     کد : 186842

به سفارش دارپا صورت می‌گیرد

تله‌پاتی میان انسان و ماشین‌ هوش مصنوعی

سازمان تحقیقات دفاعی پیشرفته وزارت دفاع آمریکا(دارپا) قصد دارد در یک پژوهش جدید، امکان کنترل ماشین‌ها را از راه دور و با کمک قدرت فکر برای انسان فراهم کند.

سازمان تحقیقات دفاعی پیشرفته وزارت دفاع آمریکا(دارپا) قصد دارد در یک پژوهش جدید، امکان کنترل ماشین‌ها را از راه دور و با کمک قدرت فکر برای انسان فراهم کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیفنس‌وان، دارپا قصد دارد هوش مصنوعی را در رابط‌های عصبی به کار گیرد تا به انسان‌ها امکان دهد ماشین‌ها را با فکر خود کنترل کنند.

سازمان تحقیقات دفاعی پیشرفته پنتاگون در حال بررسی نحوه به کارگیری هوش مصنوعی برای بهبود فناوری‌هایی است که مغز و بدن را در سیستم‌های نظامی به هم متصل می‌کنند.

دارپا اخیراً یک گروه پژوهشی را به کار گرفته تا پژوهش در مورد نحوه بهبود نسل جدید فناوری‌های مربوط به علوم اعصاب را با کمک هوش مصنوعی آغاز کند. این نسل جدید از فناوری، به انسان‌ها امکان می‌دهد از راه دور ماشین‌ها را کنترل و با آنها ارتباط برقرار کنند؛ بدین ترتیب، انسان‌ها می‌توانند اعضای مصنوعی را کنترل کنند، افکار را به صورت متن درآورند و به پهپادهای در حال پرواز به صورت تله‌پاتی متصل شوند. هدف دارپا در برنامه مربوط به واسطه‌های عصبی این است که هوش مصنوعی بتواند سیستم‌ها را به شکلی بادوام‌تر، کارآمدتر و مؤثرتر ارائه دهد.

یکی از بزرگترین مشکلاتی که پژوهشگران هنگام ابداع واسطه‌های عصبی با آن روبه‌رو هستند، سازگار کردن این فناوری به تغییرات مغز است. مغز ما پیوسته نورون‌ها را به دست می‌آورد و از دست می‌دهد؛ در نتیجه ماشین‌ها اغلب باید با تغییر اتصالات میان نورون‌ها سازگار شوند.

ممکن است پژوهشگران با کمک هوش مصنوعی موفق شوند سیستم‌ها را طوری آموزش دهند که بتوانند خود را به صورت خودکار با این تغییرات سازگار کنند. آنها قصد دارند الگوریتم‌هایی ارائه دهند که هنگام کاهش یا افزایش نورون‌ها، توانایی وساطت میان سیستم و مغز را داشته باشند.

پژوهشگران قصد دارند در این برنامه، روش‌هایی برای غلبه بر یکی دیگر از محدودیت‌های واسطه‌های عصبی یعنی بدن انسان ارائه دهند.

مغز، اطلاعات حسی را از عصب‌هایی که در سراسر بدن گسترش یافته‌اند، دریافت می‌کند. پژوهشگران قصد دارند در این برنامه، یک واسطه مبتنی بر هوش مصنوعی بسازند که می‌تواند بدن را با سیگنال‌های مصنوعی تحریک کند و احساساتی مانند احساس سوختن بدون وجود گرما یا حس لامسه بدون تماس فیزیکی را پدید آورد.

چنین سیستمی، ظرفیت اطلاعات را در عصب‌های اصلی به حداکثر خواهد رساند. دارپا برای این پروژه، یک میلیون دلار بودجه در نظر گرفته و ۱۸ ماه نیز برای ارائه نمونه ابتدایی تخمین زده شده است.


برچسب ها
نوشته شده در   پنجشنبه 2 اسفند 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode