ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 4 ارديبهشت 1403
سه شنبه 4 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 20 تير 1397     |     کد : 184291

جنگ تجاری بالا گرفت؛

وضع تعرفه بر ۲۰۰ میلیارد دلار دیگر از کالاهای چین/دلار افت کرد

واشنگتن برنامه خود برای وضع تعرفه بر ۲۰۰ میلیارد دلار دیگر از واردات چین، را اعلام کرد و تحت تاثیر این اقدام، دلار آمریکا از بالاترین سطح ۷ هفته‌ای خود در برابر ین پایین آمد.

 واشنگتن برنامه خود برای وضع تعرفه بر ۲۰۰ میلیارد دلار دیگر از واردات چین، را اعلام کرد و تحت تاثیر این اقدام، دلار آمریکا از بالاترین سطح ۷ هفته‌ای خود در برابر ین پایین آمد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پس از این‌که واشنگتن برنامه خود برای وضع تعرفه بر ۲۰۰ میلیارد دلار دیگر از واردات چین را اعلام کرد، دلار آمریکا از بالاترین سطح ۷ هفته‌ای خود در برابر ین پایین آمد. به این ترتیب دوباره تنش‌ها بین دو اقتصاد اول دنیا بالا گرفت.

این خبر اول توسط بلومبرگ در اوایل معاملات آسیایی امروز، وقتی که نقدینگی بازارهای ارز جهان در کمترین سطح روزانه خود قرار می‌گیرد، اعلام شد و یک واکنش سریع برای فروش دارایی‌های ریسک‌دارتر، را به همراه آورد.  

دلار بلافاصله از نرخ ۱۱۱.۲۵ ین به نرخ ۱۱۰.۸۵ ین سقوط کرد. دلار در معاملات سه‌شنبه به رکورد ۷ هفته‌ای ۱۱۱.۳۵۵ ین هم رسیده بود. ین به عنوان سرمایه امن در مواقع تنش‌های اقتصادی و سیاسی خریده می‌شود.

دلار استرالیا از ۰.۷۴۸۰ دلار، که بالاترین نرخ این هفته و همچنین ۳ هفته اخیر آن بود، به نرخ ۰.۷۴۲۴ دلار افت کرد.

نماینده تجاری آمریکا، رابرت لایتایزر، گفت که دولت آمریکا تعرفه‌ ۱۰ درصدی بر ۲۰۰ میلیارد دلار دیگر از واردات چین، وضع می‌کند. این اقدام تنها چند روز پس از اجرایی شدن تعرفه‌ها بر ۳۴ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی چین، انجام می‌شود.

لایتایزر در حال اعلام این تعرفه‌ها گفت: برای بیش از ۱ سال است که دولت ترامپ صبورانه از چین درخواست کرده است که اقدامات ناعادلانه تجاری خود را متوقف کند، بازار خود را باز کند و در رقابت واقعی بازار مشارکت کند.

او ادامه داد: به جای این‌که چین نگرانی‌های به حق ما را برطرف کند، شروع به تلافی بر علیه کالاهای آمریکایی کرده است. هیچ توجیهی برای این اقدامات نیست.


 


نوشته شده در   چهارشنبه 20 تير 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode