ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1395     |     کد : 110912

پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج

پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد.

پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد. پیشنهاد می کنیم در خانه یک بار آن را درست کنید.

مواد لازم:


        ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
        ۷۵۰ گرم سینه مرغ
        نصف یک عدد پیاز سفید
        نمک و فلفل سیاه
        ۲ پیمانه قارچ
        ۳ حبه سیر رنده شده
        ۱ قاشق چایخوری آویشن
        ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
        ۴ پیمانه آب مرغ
        ۱ پیمانه خامه چرب
        ۵۰۰ گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)
        ۱۵۰ گرم اسفناج
        ۱ پیمانه پارمسان

 
پاستای مرغ و قارچ

طرز تهیه:


1-دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. سینه های مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

2- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه ریخته و پس از اینکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سبک شود.

3- قارچ و سیر را درون قابلمه بریزید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.

4- آب مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم بجوشند.

5-در این مرحله باید فارفاله را بیفزائید.

6-تا زمانی که پاستا نرم شود آنها را روی حرارت بپزید. در این مرحله اسفناج و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید که سس به طور کامل به خرد مواد برود.

7-در آخر پارمسان افزوده و پاستا را سرو کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه 14 بهمن 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode