ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 خرداد 1399
سه شنبه 13 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 9 بهمن 1396     |     کد : 182193

سالاد سيب زمينی رنگی

ابتدا سيب زمينی ها را می شوییم و اجازه می دهیم با زیره حدود 30 دقيفه بپزد سپس پوست آنها را میگیریم و به مکعبهای ریز تقسیم می کنیم.

مواد لازم

550 گرم سيب زمينی

کدو 1/5 عدد

3 عدد تخم مرغ آب پز سفت

200گرم پنير گودا

تره و جعفری 300گرم

زیره1/4 قاشق چایخوری

سرکه 6 قاشق غذاخوری

خردل 2 قاشق چای خوری

روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه 2 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه


ابتدا سيب زمينی ها را می شوییم و اجازه می دهیم با زیره حدود 30 دقيفه بپزد سپس پوست آنها را میگیریم و به مکعبهای ریز تقسیم می کنیم.

نمک و فلفل را با  روغن، سرکه و خردل مخلوط و به سيب زمينی اضافه می کنیم از طرف دیگر فلفل دلمه را همراه با پنير گودا به قطعات مکعبی تقسیم کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.

همچنین جعفری و تره را ریز خرد و با سيب زمينی ها مخلوط می کنیم. در انتها جهت تزیین تخم مرغها را به 10 قسمت تقسيم می کنیم


نوشته شده در   دوشنبه 9 بهمن 1396  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode