ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 10 فروردين 1403
جمعه 10 فروردين 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 آبان 1388     |     کد : 5376

خوراك فيله مرغ با قارچ

مواد لازم (براي چهار تا پنج نفر)...


مواد لازم (براي چهار تا پنج نفر) :

سينه مرغ( يا فيله مرغ)        دو عدد بزرگ

قارچ                                   250 گرم

پياز                                       يك عدد

سير                                     7 حبه

پودر كاري                             يك قاشق مرباخوري

آب‌ليمو                                چهار قاشق غذاخوري

زعفران حل شده در آب            يك ليوان

نمك                                    به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

سينه مرغ را فيله كرده و به‌ شكل قطعات كوچك، خرد مي‌كنيم.(مطابق شكل روبرو)

پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ مي‌كنيم.

وقتي پياز طلايي شد، سيرها را خرد كرده و به آن اضافه كرده و كمي تفت مي‌دهيم.

سينه مرغ را به پيازداغ و سيرداغ اضافه كرده و كمي تفت مي‌دهيم، به‌حدي كه رنگ آن سفيد شود، ولي خشك نشود.

پودر كاري و آب‌ليمو و نمك را به همراه يك ليوان آب زعفران به مرغ اضافه كرده و مي‌گذاريم با حرارت ملايم بپزد.

وقتي مرغ پخت، قارچ‌ها را خرد كرده و به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم كمي ديگر بپزد، به‌حدي كه آب آن خشك شود.

مقدار قارچ آ‌ن‌ بستگي به خودتان دارد، مي‌توانيد كمتر يا بيشتر كنيد.

اين خوراك خوشمزه، خيلي سريع آماده مي‌شود و براي مهماني‌ها مي‌توانيد به عنوان خورشت دوم از آن استفاده كنيد.


نوشته شده در   سه شنبه 12 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode