ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 28 خرداد 1388     |     کد : 3249

پودينگ گوشت

گوشت چرخ کرده 250 گرم..

گوشت چرخ کرده 250 گرم

نان خشک کوبیده یک سوم پیمانه

شیر سه چهارم پیمانه

پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری

جعفری 2 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 1 عدد

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

سس گوجه نصف لیوان

 

طرز تهیه

نان خشك كوبيده را در شير حل مي كنيم و جعفري خرد شده، جوش شيرين، كمي نمك

فلفل و پيازداغ را به مايه اضافه مي نماييم و بهم مي زنيم. تخم مرغ را جداگانه كمي

مي زنيم و با گوشت داخل مايه مي ريزيم تا تمام مواد مخلوط شود. ته و اطراف ظرف

 مسطحي را چرب مي كنيم و كمي نان خشك كوبيده در آن مي پاشيم، مايه را در ظرف

 مي ريزيم و با پشت قاشق صاف مي كنيم، ظرف را با درپوش به مدت 10-8 دقيقه

 قدرت 80% در مايكروويو مي گذاريم. سپس سطح مواد را روغن اندود می كنيم و

 ظرف را روی سه پايه فلزي به مدت 5ـ7 دقيقه قدرت 40% و گريل (كليد تركيبی)

قرار می دهيم. اگر بخواهيم آن طرف پودينگ نيز برشته شود ظرفی را روی دهانه

قالب مي گذاريم و پودينگ را در آن ظرف بر مي گردانيم و رو و اطراف آن را سس

 گوجه فرنگی مي ماليم و ظرف را به مدت 5-4 دقيقه با گريل روی سه پايه فلزی

 قرار مي دهيم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نوشته شده در   پنجشنبه 28 خرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode